top of page

Welcome to contact me to book a talk, in English or Swedish. My audience is either people who are interested in learning more about using clothes as tools in their own personal development, design students or clothing companies focusing on sustainable development.

Ny Aka_edited.jpg
Book a talk

Fireside Talk: Klädd till helhet

Klustret Ekskäret, Stockholm / 12 april 2022

Varmt välkommen till Fireside Talk på Klustret i Stockholm! Den här kvällen tittar vi närmare på kläder ur ett djupare perspektiv och vad de spelar för roll i vårt växande. Vad är kopplingen mellan kläder och vår identitet och hur kan vi, med ökande medvetenhet, använda färger, mönster och klädstilar som redskap för att nå inre balans?
Kvällen består av en inledande presentation som sedan blandas med dialog i helgrupp och mindre grupper. Efter att vi avrundat kvällens samtal “kring elden” är du varmt välkommen att stanna kvar och fortsätta prata. Vi bjuder på snacks och alkoholfri dryck.

EMBS poster.webp

När sömmarna spricker - en helhetssyn på kläder

Klustret Ekskäret, Stockholm / 3e dec 2021

I vår kultur är vi vana att se kläder som något på ytan, som en del av vår persona. Det vi kallar själen, eller Jaget, får sällan utrymme. Men vad händer när vi växer som människor och börjar se världen på ett nytt sätt? Fortsätter vi att klä oss i samma sorts byxor, skjortor och klänningar? Annika pratar om hur vi kan hitta ett nytt förhållningssätt till våra kläder och hur de kan fylla andra behov när vi utvecklas. 

bottom of page